Kundalini is een Sanskriet woord dat “opgerold” betekent. Het duidt op de energie die traditioneel gezien, drie-en-een-half keer opgerold ligt in het wortel- of basischakra. Deze energie is bij iedereen aanwezig in dat chakra. Via dit energiecentrum dat aan het staartbeen is verbonden, straalt de energie uit. In het heiligbeen kan de energie uit het staartbeen zich verbinden met het zilveren koord, waarmee wij zijn verbonden met de grote kosmische bron, want daaruit ontspringt dat koord. In het staartbeen bevindt zich dus in eerste instantie de bron in onszelf, onze persoonlijke bron. In het heiligbeen, iets hoger dan het staartbeen, vindt de belangrijkste ontmoeting plaats tussen de energie uit de persoonlijke bron met deze kracht uit de grote kosmische bron.

Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Kundalini is werkzaam in iedereen en stroomt in lichte mate altijd door ons lichaam. De bekendste vorm is de seksuele energie, maar na het opstijgen kan zij allerlei vormen aannemen. Het aanspreken van het reservoir aan Kundalini-energie en het opstijgen van de energie door de aanwezige chakra’s of zenuwknopen, kan het beste geleidelijk gebeuren, omdat het met allerlei sterke ervaringen gepaard kan gaan wanneer blokkades doorbroken worden.

Er zijn binnen de Kundalini Reiki 3 niveaus of graden, waarin de energie op een rustige en veilige manier ‘wakker gemaakt’ wordt, en zo de kans heeft om op te stijgen.
Inwijdingen in alle niveaus van Kundalini Reiki wil zeggen dat het energiekanaal en de chakra’s zijn geopend en gereinigd, waardoor je toegang hebt gekregen tot de aardse energie.
Het basischakra is een ingang voor de Kundalini energie, ofwel het Kundalini vuur. Zodra deze energie bij het basischakra je lichaam binnenkomt, stroomt het langs het energiekanaal omhoog naar het kruinchakra waar het je lichaam weer uitstroomt.

Met Kundalini Reiki krijg je een andere ‘kwaliteit’ energie of trilling binnen handbereik, die je kunt inzetten bij behandelingen of ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling.

Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen met de eerste graad, ook al heeft men al inwijdingen gehad in andere Reiki- of helingsvormen.

Kundalini Reiki cursus in de praktijk.

Kundalini Reiki wordt gegeven in 3 dagdelen van ca. 2 uur.
De kosten voor Kundalini Reiki I, II en III zijn € 165,00.

Tijdens iedere bijeenkomst ontvang je een inwijding.
Er zijn 3 inwijdingen.

Je leert tevens om de drie Kundalini Reiki inwijdingen aan anderen te geven en de Balans om de energie te balanceren.

Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat en een naslagwerk mee naar huis.

Kundalini Reiki thuis cursus.

Er is ook een mogelijkheid om de cursus gewoon thuis te volgen.
De inwijdingen ontvang je op afstand, op het moment dat jij er klaar voor bent.

Wil je worden ingewijd in Kundalini Reiki neem dan contact met mij op via email:  info@debron-ijsselstein.nl of telefonisch: 06 49 37 13 35. Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een digitaal handboek (PDF) met oefeningen, een meditatie, tips en advies en een certificaat. Kosten voor de thuiscursus Kundalini Reiki I, II en III zijn € 75.

INHOUDSOPGAVE KUNDALINI REIKI

Wat is Kundalini Reiki
Het doel van Kundalini Reiki
Oorsprong
Persoonlijke energie, Reiki en Kundalini-energie
De 3 Kundalini graden
Vragen Kundalini Reiki
Kundalini Reiki 1
Zelfbehandeling
Iemand anders behandelen
Afstandsbehandeling
Reinigen van een kamer of huis
Behandelen van karmische banden
Behandelen van situaties
Inwijding niveau 1 ontvangen
Kundalini Reiki 2
Test
Kundalini Reiki meditatie
Oefeningen
Inwijding niveau 2 ontvangen
Kundalini Reiki 3
Balans B
Geboorte Trauma Reiki
Locatie Reiki
Vorige Levens Reiki
DNA Reiki
Kristal Reiki B
Diamant Reiki B
Inwijding niveau 3 ontvangen
Anderen inwijden in Kundalini Reiki 1-2-3
Extra opmerkingen Kundalini Reiki
Hallo Kundalini Master en enkele Mastertips