Workshop Anti-depressie Reiki is een aanvulling op Reiki, je zal dus al reiki 1 of 2 moeten hebben.

Anti-depressie Reiki verbindt je met je hogere zelf en Spirit voor genezing. Dit systeem werkt om je lichaam, geest en spirit te herstellen om hormonen en fysieke oorzaken van depressie te balanceren.

Het helpt ook om problemen te genezen die emotioneel tot depressie leiden en je helpen mentale energie naar boven te brengen om eventuele negatieve vibrationele oorzaken van depressie los te laten.

De liefde en lichtenergieën van Antidepressie Reiki helpt je op te vrolijken en hoop te geven, die de weg uit de duisternis van depressie verlicht.

De energieën zijn uitstekend en heel helend. Je zou je onmiddellijk lichter kunnen voelen na het ontvangen van deze afstemming en ook elke keer dat je de energieën laat stromen.

En je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen!

* LET OP – Hoewel dit systeem kan helpen bij alle vormen van depressie, zorg er dan voor dat je professionele hulp van je arts nodig hebt als je lijdt of vermoedt dat je lijdt aan een vorm van depressie. Anti-depressie Reiki is NIET bedoeld als vervanging van medicijnen of professionele hulp. Zoals met alle Reiki-systemen kan het worden gebruikt in combinatie met andere therapieën en behandelingen.

De workshop is op woensdag 28 februari 19.30 – 21.30 uur

Kosten workshop € 10,00

De inhoud
Tijdens deze workshop leer je het Anti-depressie Reiki-symbool, krijg je een inwijding en leer je hoe je iemand anders kan inwijden. Ook leer je hoe je de inwijding naar iemand via een chi-ball kan opsturen. Je krijgt een certificaat en de samenvatting van de workshop met daarin alles wat we behandeld hebben mee.