Hilde
hilde@muijsjes.nl
77.167.90.102
Na een aantal jaar getwijfeld te hebben of Reiki wat voor mij is heb ik de stap gewaagd, en wat een goeie stap is dat geweest. De lessen bij Marja zijn warm en gezellig en ze stelt je snel op je gemak. Er is ook veel tijd voor vragen en ervaringen. Inmiddels heb ik Reiki 1 en Kundalini Reiki afgerond en morgen krijg ik de Reiki 2 inwijding. Wat een verrijking van mijn leven, ik kan wel zeggen dat ik nog nooit zo in balans ben geweest. Dank je wel lieve Marja voor je fijne lessen.

Diana
dpjansen29@gmail.com
83.128.125.43
Marja geeft met heel haar hart, op een rustige eenvoudige manier de reiki cursussen. Ik heb bij haar reiki 1 en 2 gedaan. Ze heeft ook reiki voor reiki avonden om elkaar te behandelen. En altijd een luistert oor bij vragen over reiki. Ik beveel Marja aan om reiki cursussen te volgen.
Nanja van Doesburg
debron-ijsselstein.nl
marja.de.bruin@live.nl
80.61.94.125
mensen dierenvrienden.. MARJA warm aanbevolen
22 september 2012
Spencer Matthews
debron-ijsselstein.nl
marja.de.bruin@live.nl
80.61.94.125
Hoi Marja, Ik wil je enorm bedanken voor de wijze lessen en mijn inwijding in de wereld van Reiki. Zo sceptisch als ik ben kwam Reiki keer op keer op mijn pad. Het moment dat Eric Buitelaar jouw advertentie deelde was voor mij een teken om toch maar eens kennis te maken met deze materie. Wat jou siert is de eenvoudige en menselijke manier van les geven. Geen wazige verhalen of rituelen. Gewoon met beide benen op de grond, eenvoudig uitleggen en gewoon DOEN! Dat was precies wat ik nodig had en de ervaring was meer dan prettig. Ik kan het daarom ook iedereen aanbevelen om bij jou de cursus te volgen want is zeker de moeite waard. Misschien zijn er mensen die opkijken tegen de kosten, maar ik verzeker iedereen dat het de moeite waard is. Want niet alleen krijg je bij iedere training meerdere persoonlijke Reiki behandelingen, je leert ook nog eens hoe je op een eenvoudige manier kunt mediteren en aarden. Maar het aller belangrijkste is dat je aan het einde van de cursus instaat bent om ook je zelf Reiki te geven dat is wat mij betreft PRICELESS. Helaas voor mij moet ik drie maanden wachten voordat ik de Reiki II cursus mag doen, maar die zal ik zeker bij jou gaan volgen. Thanks en tot snel
19 februari 2015

Wendy van Deudekom
debron-ijsselstein.nl
marja.de.bruin@live.nl
80.61.94.125
Net reiki 1 cursus achter de rug ! Een verrijking voor jezelf. Marja doet het op een fijne manier en het is dan ook super te zien dat zij haar passie overdraagt op ons als cursisten . Een aanrader voor ieder die zich in reiki interesseert en het zelf zou willen kunnen doen. Nu aan de slag mijzelf te behandelen en straks ook anderen en dieren van dienst kunnen zijn.
18 februari 2015

Tineke de Jong
debron-ijsselstein.nl
marja.de.bruin@live.nl
80.61.94.125
Mooie website en de reiki behandelingen zijn een heuse aanrader!!
12 januari 2015

Eric Buitelaar
b-reiki.nl
localsystem@casema.nl
83.83.125.206
Nadat ik al enige tijd interesse had in Reiki opzoek gegaan naar een master in de buurt en 1 die ook nog eens bij vrienden bekend was. Na een afspraak gemaakt te hebben, voor Reiki 1, hoefde ik niet lang meer te wachten.
Op de eerste avond, heel hartelijk ontvangen door Marja. We waren met 2 cursisten dit vond ik heel prettig, hier door kon Marja altijd tijd nemen voor de stof en was er ook tijd genoeg om tussen door vragen te stellen en dieper in te gaan in de behandelde stof. Na mijn Reiki 1 ruim een jaar reiki beoefend en altijd kon ik bij Marja terecht met vragen, per telefoon, per mail maar ook op de terug kom avond of de reiki voor reiki avonden. Mijn Reiki 2 kreeg ik persoonlijk, geen mede cursisten, die was heel prettig omdat ook nu weer alle tijd genomen werd om alles te behandelen en alle vragen te beantwoorden. Het is voor mij duidelijk dat ook mijn master 3a bij Marja gedaan gaat worden (kan niet wachten) gewoon om haar persoonlijke aanpak, geen poespas, duidelijkheid, goede nazorg. Na mijn 3a hoop ik, over een tijd, door haar begeleid te worden naar mijn master 3b, zodat ik net als zij de mensen het mooie van reiki kan leren op de methode die voor mij zo perfect aanvoel.
Hartelijk dank hier voor Marja, je ben de MASTER voor mij.