DOLFIJNEN AVOND

De speciale band tussen mensen en dolfijnen en de bijzondere krachten die deze geweldige dieren bezitten zijn al sinds eeuwen bekend.

Dolfijnen zijn meester genezers. Het zijn hele intelligente wezens die in eenheid leven. Dolfijn energie bestaat uit een onnoemelijke hoeveelheid licht energie en alles wat door hen wordt aangeraakt transformeert naar hogere bewuste waarden. Zij leven standaard in de vijfde dimensie en hoger.

Dolfijnen hebben een diepe liefde voor de mensheid, daarom zie je ook vaak dat ze in de zee uit vrije wil contact maken met mensen.

Dolfijnen helpen je verbinden met de natuur, maar ook met je innerlijke vreugde, wijsheid en bron van zelfliefde en zelfacceptatie. Ze helpen je bij het openen en genezen van het hartchakra. Ze helpen je groeien in je bewustzijn.

Dolfijn Reiki is een Reiki methode die is ontwikkeld door Marc Scott in zijn werk met Dolfijnen. Voor de inwijding is het niet nodig dat je Reiki hebt. Iedereen kan de dolfijnen inwijding (de energie) ontvangen. Via een Dolfijn Reiki inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun speelsheid en liefde ervaren. Deze dolfijnenavond kun je zelf weer doorgeven aan bijvoorbeeld je vriendenkring.

De Dolfijneninwijding bestaat uit:

  • Een meditatie die je helpt de inwijding binnen te halen, deze meditatie helpt je verbinding te maken met de dolfijnen, zo vaak je wilt
  • Een healing
  • Documentatie waarin alles wordt uitgelegd zodat je de dolfijnen inwijding zelf ook kunt doorgeven
  • Een certificaat

Deze dolfijnen inwijding is op vrijdagavond 8 maart van 19.30-21.30 uur

Kosten € 10