Workshop EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES (EFT)

Wat is EFT?

De Emotional Freedom Techniques, is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.
Het is een onderdeel van de Energetische Psychologie en is een positieve, effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken.

Deze simpele technieken hebben een sterke invloed in bepaalde hersengebieden en vermindert in die gebieden de te hoge prikkelactiviteit. Het verwijdert de negatieve lading van belastende herinneringen.

Wie kunnen EFT gebruiken?
EFT kan gebruikt worden bij volwassenen, kinderen, door professionele hulpverleners maar is ook goed toe te passen voor huis, tuin en keuken gebruik bij zowel lichamelijke als emotionele klachten zoals angsten, verslavingen, remmingen en fysieke klachten.

EFT is bijna te simpel. Het is een elegant, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen.

De techniek
De techniek wordt toegepast om o.a. trauma’s, fobieën, lichamelijk of psychosomatische klachten (hoofdpijn, migraine, rugpijn) en verslavingen te behandelen. Het doel van de techniek is desensitisatie: de emotionele lading van herinneringen en lichamelijke pijnen wordt geneutraliseerd.

De kosten van de workshop zijn € 10,00. Je krijgt de EFT procedure mee op papier.