DOLFIJNEN INWIJDING

De speciale band tussen mensen en dolfijnen en de bijzondere krachten die deze geweldige dieren bezitten zijn al sinds eeuwen bekend.

Dolfijnen zijn meester genezers. Het zijn hele intelligente wezens die in eenheid leven. Dolfijn energie bestaat uit een onnoemelijke hoeveelheid licht energie en alles wat door hen wordt aangeraakt transformeert naar hogere bewuste waarden. Zij leven standaard in de vijfde dimensie en hoger.

Dolfijnen hebben een diepe liefde voor de mensheid, daarom zie je ook vaak dat ze in de zee uit vrije wil contact maken met mensen.

Dolfijnen helpen je verbinden met de natuur, maar ook met je innerlijke vreugde, wijsheid en bron van zelfliefde en zelfacceptatie. Ze helpen je bij het openen en genezen van het hartchakra. Ze helpen je groeien in je bewustzijn.

Dolfijn Reiki is een Reiki methode die is ontwikkeld door Marc Scott in zijn werk met Dolfijnen. Via een Dolfijn Reiki inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun speelsheid en liefde ervaren.

De Dolfijneninwijding bestaat uit:

  • Documentatie waarin alles wordt uitgelegd
  • Een meditatie die je helpt de inwijding binnen te halen
  • Een meditatie die je helpt verbinding te maken met de dolfijnen, zo vaak je wilt
  • Een certificaat

Deze dolfijnen inwijding is op vrijdagavond 29 september van 19.30-21.00 uur. De avond is op donatie. We gaan die avond een meditatie doen en vervolgens ontvangen jullie de inwijding. Aansluitend ontvangen jullie nog een dolfijnen healing.