Mijn naam is Marja.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit en gezondheid.

In 2001 kwam ik in contact met Reiki en het jaar daarop kreeg ik mijn inwijding in Reiki I.  8 jaar later heb ik Reiki II gedaan en sinds 2012 ben ik gecertificeerd Reiki Master en sinds 2019 Kundalini Reiki Master.

Sinds 2014 ben ik gediplomeerd stresscounselor en in deze functie help ik mensen de balans tussen draagkracht en draaglast weer te herstellen en je weer beter in je vel te laten voelen.

In 2018 heb ik mijn diploma dieren energetisch behandelen behaald en ben daarna de specialisatie opleiding gaan doen. Sinds april 2019 ben ik energetisch dierentherapeut. Dieren behandelen met energie is uitermate effectief. Zieke dieren of dieren in hun laatste levensfase hebben er veel baat bij.

Sinds 2022 ben ik geslaagd als kleurentherapeut.

Tevens heb ik diverse andere cursussen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, o.a. automatisch schrift, numerologie en Intuïtie I en II.

Waarom bij Praktijk de Bron?

Persoonlijke aandacht: Jouw ervaring en behoeften staan voorop bij Praktijk de Bron. Ik geef alleen cursussen in zeer klein groepsverband, zodat ik alle tijd voor je kan nemen. Jij krijgt zo volledige persoonlijke aandacht en kunt rustig vragen stellen.

Flexibele agenda: Komt een datum/dag voor een cursus je niet uit dan kijken wij in overleg naar een datum die je beter schikt.

‘Nazorg’: 1 x in de maand geven wij een open Reiki avond (oefenavond) voor alle Reiki beoefenaars. Wij komen dan samen en geven elkaar een Reiki behandeling om de kennis van Reiki verder te verdiepen. Ook na de cursus of na een behandeling kun je altijd bij mij terecht met je vragen of een goed gesprek.