ENERGETISCH DIERENTHERAPEUT
In juni vorig jaar ben ik begonnen met de opleiding voor energetisch dierentherapeut en in april heb ik mijn diploma behaald.

Omdat ik geen praktijkruimte heb zal ik voorlopig alleen op afstand of op locatie kunnen behandelen. Op dit moment ben ik nog niet officieel van start gegaan en wil ik eerst wat praktische ervaring op gaan doen. Dus je mag altijd een beroep op mij doen.

Dieren staan dichter bij de natuur dan wij mensen. Ze zijn niet in staat om gevoelens weg te redeneren. Ze staan voor alle indrukken open en reageren daardoor primair.
De Reiki werkt hetzelfde als bij ons mensen, alleen de energie van dieren is veel zuiverder dan dat van de mens. Dieren denken er niet bij na. Ze voelen gewoon dat het goed en zuiver is, dat ze heerlijk rustig van worden en dat hun pijn verzacht wordt of verdwijnt. Dieren hoeven niet over een drempel heen om Reiki te ontvangen, ze vinden het niet raar, zoals mensen wel vaak doen.

Reiki vervangt de dierenarts niet. Bij besmettelijke en levensbedreigende ziekten dient in elk geval een officieel erkende dierenarts om raad gevraagd te worden.

Praktijk de Bron is ook aangesloten bij Reikicirkel voor Dieren. Wij zijn een groep enthousiaste dierenliefhebbende reikibeoefenaars. Ons doel is om zoveel mogelijk dieren te helpen met reiki. Voor verdere informatie kijk dan op https://www.reikicirkelvoordieren.nl/