Meditatie Aartsengel Michael

Met deze meditatie snijdt Aartsengel Michael met zijn Blauwe Zwaard bij alle chakra’s de oude banden door.

We hebben allemaal te maken met ‘karmische patronen’.

Het is jouw vrije keuze of je vrij wilt worden van deze patronen  of dat je binnen de beperkingen van de energetische verbindingen met anderen wilt blijven. Deze energetische verbindingen heb je sinds je komst op Aarde geschapen; deze verbindingen lopen via je chakra’s en ze blijven bestaan, tenzij je Aartsengel Michael vraagt deze banden door te snijden.

Door het doorsnijden van de oude banden kunnen we in een nieuw en vrij bewustzijn stappen, waarmee we niet alleen zelf verder komen, maar ook versneld meehelpen aan de verdere bewustwording van allen.

Over het doorsnijden van deze banden hoef je je geen zorgen te maken. Je zou misschien denken dat je de verbinding met degenen van wie je houdt zou verliezen . Dat is niet zo. Het doorsnijden van de banden bij je chakra’s geeft je de gelegenheid voor een nieuwe start met degenen van wie je houdt. Het zet de karma tussen jullie om en geeft jullie beiden de gelegenheid om een relatie te scheppen die gebaseerd is op onvoorwaardelijke Liefde in plaats van op onderlinge afhankelijkheid, angst en controle.

Deze meditatie geef ik bij mij thuis. Kosten € 7.